Avokádókrémes spagetti

január 08, 2018


Kétségtelen, hogy nagy avokádó rajongó vagyok, a hűtőben mindig ott csücsül egy ebből az isteni, zöldségből, sőt, a lakás szinte minden pontján csírázik egy csepp alakú magocska. Frissen, sóval, borssal, citrommal kenyérre kenve verhetetlen, de tény, hogy egy idő után ez a felállás kezd egy kicsit unalmassá válni. Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálok egy új receptet: az avokádókrémes spagettit. 

Hozzávalók
 fél zacskó tészta
 1 db érett avokádó
 fél citrom leve
 1 gerezd fokhagyma
 1 ek olívaolaj
 friss bazsalikom
 só
 bors

Miközben megfőzöm a tésztát, összeturmixolom a kimagozott, megpucolt avokádót, a citrom levét, a fokhagymát, az olívaolajat egy csipet sóval és borssal, a friss bazsalikomlevelekkel. Az megfőtt tésztát összekeverem az avokádókrémmel, végül sajtot reszelek a tetejére. 

saját kép // ecset

I'm a big avocado fun. You can always find an avocado in our fridge. Also there are many avocado seeds in the different points of the apartment to germinate. It's certainly the best dish with salt, pepper and lime on your toast, but after a while it's boring. I decided to try a new recipe: the Avocado Pasta

Ingredients
 spahgetti for two
 1 ripe avocado
 4 ts freshly squeezed lemon juice
• 1 ts olive oil
• fresh basil leaves 
• salt and pepper 

Firstly cook pasta. To make avocado sauce mix the avocado, the lemon juice, the olive oil, the basil, the salt and pepper. In a large bowl, combine pasta and the avocado sauce. 

own picture // brush

You Might Also Like

0 megjegyzés